Voor al uw vragen over opvoeden en opgroeien

Voor al uw vragen over opvoeden en opgroeien

Het CJG denkt met u mee

U wilt als ouder het beste voor u kind. De ontwikkeling van uw kind begint al in de buik en blijft zijn/haar hele leven doorgaan. Al vanaf het moment van zwanger zijn en de geboorte van uw kind staat u voortdurend voor keuzes. Bevallen in het ziekenhuis of thuis, kinderdagverblijf of oppasmoeder, welke basisschool, voetbal of zwemmen, of allebei? Ook bent u regelmatig bezig met vragen als; eet mijn kind voldoende, hoe ga ik om met lastig of moeilijk gedrag, of hoe praat ik met mijn kind over seksualiteit? Allemaal vragen over opvoeden en opgroeien waar elke ouder mee te maken krijgt.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin(CJG) is er om mee te denken of informatie en advies te geven over al deze vragen. Het CJG is er voor kinderen, jongeren tot 23 jaar, ouders en verzorgers, toekomstige ouders, maar ook voor iedereen die werkt met kinderen, jongeren en/of met ouders en verzorgers.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin werkt aan de hand van een vindplaatsgerichte benadering. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk te vinden zijn op plekken waar de ouders, jongeren en kinderen zijn. Op bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven, buurthuizen en bij huisartsen. Op deze plekken organiseert het CJG bijeenkomsten, workshops om met andere opvoeders en/of met deskundigen te praten over de opvoeding van kinderen en jongeren.

Op onze website www.cjgede.nl vindt u veel informatie over wat het CJG doet, welke activiteiten het CJG organiseert en kunt u digitaal vragen stellen, ook anoniem. Het CJG Ede heeft ook een app, deze is te downloaden met een androïde Smartphone. Email – info@cjgede.nl Telefoon – 031874575

 

0