Godsdienst methode Al Amana

We hebben er lang naar uitgekeken en vrijdag 19 dec ’14 was het moment dat de godsdienstmethode Al Amana gelanceerd is. Het eerste exemplaar werd officieel overhandigd aan Yusuf Altuntaş, directeur van de ISBO. Voorafgaand aan de overhandiging van het eerste exemplaar zijn verschillende betrokkenen kort aan het woord geweest. Deze betrokkenen hebben vanuit hun eigen rol in de tot standkoming van de methode hun ervaring gedeeld. Ook een ouder heeft aan de hand van een mooi praktijkvoorbeeld verteld hoe belangrijk goed inhoudelijk godsdienstonderwijs is.

Kennis, kunde, een aantrekkelijke lay-out, goed opgezette leerlijnen, toetsen en liefde voor de islam zijn de ingrediënten voor onze godsdienstmethode “Al Amana”.
Het feit dat wij in staat werden gesteld om een werk als dit te verwezenlijken, zien wij als een gift van vertrouwen en verantwoordelijkheid, Amana in het Arabisch. Dit verklaart meteen ook de naam van de methode. Het vertrouwen dat ons gegeven wordt om onze kinderen op een goede manier te onderwijzen over de islam is voor ons van grote waarde en wij doen er alles aan om dit vertrouwen niet te schaden. Dat vertrouwen is namelijk de drijfveer geweest die ons ertoe heeft aangezet om deze methode uit te brengen.

Wilt u meer informatie over de methode neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt hier klikken voor meer informatie over de methode en bestellingen .

Leave a Reply